ΡΟΗ 24/7:

7ος Aγώνας ορεινού τρεξίματος «Ξε Σκουριά Ζω»

kseskoyria zw

Στις 6 Οκτωβρίου

Ο 7ος Aγώνας ορεινού τρεξίματος «Ξε Σκουριά Ζω» θα πραγματοποιηθεί στη Μ. Παναγία, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί. Πρόκειται για ορεινή διαδρομή 24 χλμ. στα μονοπάτια του όρους Κάκκαβος. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα είναι η Πλατεία «Χοροστάσι» της Μεγάλης Παναγίας.

Την ίδια μέρα, στις 10.15 το πρωί διοργανώνεται ο 7ος Λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χλμ. γύρω από το χωριό Μεγάλη Παναγία. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα ορίζεται η Πλατεία «Χοροστάσι».
Η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι και οι αθλητές συλλόγων ηλικίας 18 ετών και άνω. Κάτω από 18 ετών πρέπει να γίνει η εγγραφή συνοδεία γονέα και με υπεύθυνη δήλωση αυτού.

Το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στα 15 ευρώ και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την κάλυψη των εξόδων του αγώνα. Η πληρωμή θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής και τεχνικό μπλουζάκι. Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άντρες , οι τρεις πρώτες γυναίκες και οι τρεις πρώτοι των 50+.

Στους πέντε σταθμούς κατά μήκος της διαδρομής θα προσφερθούν στους αγωνιζόμενους ξηροί καρποί, μπισκότα, σταφίδες, σοκολάτες, ηλεκτρολύτες, τζελ και νερό. Προτείνουμε στους αθλητές να έχουν μαζί τους κύπελλο ή μπουκάλι ή παγούρι κτλ., ώστε να μπορούν να δεχθούν την υγρή τροφοδοσία, με σκοπό να αποφύγουμε τη χρήση πλαστικών. Στον τερματισμό θα προσφερθούν εδέσματα και φαγητό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει γλέντι και θα προσφερθούν σε συμμετέχοντες και μη, φαγητό και εδέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 6947000652 και 6974489919.

επιστροφή στην κορυφή