ΡΟΗ 24/7:

Βαθύς καθαρισμός προσώπου από το all about beauty!

f01

Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου αλλά συνήθως στο τέλος του μας αφήνει με ένα θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα...

 

Προετοιμάστε το δέρμα σας για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα και δώστε στο πρόσωπο σας την ζωντάνια και την λάμψη που χάνεται το καλοκαίρι με την έκθεση μας στον ήλιο και και την καθημερινή φθορά από το περιβάλλον, με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου.

 

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια πρακτική απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και ρύθμισης της λιπαρότητας, που στοχεύει στην περιποίηση του προσώπου σε συνδυασμό με την ενυδάτωση του.

Η διαδικασία περιλαμβάνει απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος, μασάζ και περιποίηση της επιδερμίδας.

mask

maska

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου, ολοκληρώνει τις καθημερινές μας συνήθειες καθαρισμού και έχει σαν αποτέλεσμα  το δέρμα μας να είναι έτοιμο να αξιοποιήσει πλήρως τις ιδιότητες των καλλυντικών που χρησιμοποιούμε καθημερινά, την ενυδάτωση της επιδερμίδας, την εξάλειψη των τοξινών, την μειώση της ακμής, την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο πρόσωπο και η επιδερμίδα μας αποκτά περισσότερη ομαλότητα και ελαστικότητα.

Οι εποχές αλλάζουν, πάντα όμως θέλουμε να νιώθουμε όμορφοι και υγιείς γι' αυτό αφεθείτε στα χέρια των ειδικών στο Κέντρο Αισθητικής προσώπου & σώματος all about beauty για την υγεία και την φροντίδα του προσώπου σας και μην ξεχνάτε ότι το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας! 

mooo

Κέντρο Αισθητικής προσώπου & σώματος all about beauty

Εθν. Αντίστασης 45, Ν. Μουδανιά

Τηλ. 23730 22206 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2