Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προχωρά η οδοποιία στη ΔΕ Τρίγλιας

trig dr2

Οι εργασίες που έγιναν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών Δ.Ε Τρίγλιας». Το έργο αφορά το αστικό οδικό δίκτυο της Δ.Ε Τρίγλιας και ειδικότερα εργασίες εντός των οικισμών Νέας Τρίγλιας, Κρήνης, Πετραλώνων, Ν. Πλαγίων, Ελαιοχωρίων και Ν. Τενέδου.

Στην παρούσα φάση και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό της Νέας Τρίγλιας, γίνεται αποκατάσταση των δρόμων οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από το δίκτυο αποχέτευσης όμβριων, με την κατασκευή τσιμεντόδρομων από οπλισμένο σκυρόδεμα.

trig dr1

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου, οι εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί είναι οι ακόλουθες:

Νέα Τρίγλια: Έχουν κατασκευαστεί πεζοδρόμια κατά μήκος της επαρχιακής οδού, στα όρια του οικισμού, όπως επίσης έχει γίνει οδοφωτισμός και δενδροφύτευση αυτού του τμήματος. Ολοκληρώθηκε, η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας του οικισμού με την τοποθέτηση κυβόλιθων και ανακατασκευάστηκε ο χώρος των πεζοδρομίων στο γείτονα πάρκο. Ανακατασκευάστηκε ο δρόμος προς το Μετόχι (βόρεια της Κεντρικής Πλατείας) με ταυτόχρονη ανακατασκευή πεζοδρομίων και δημιουργία οδοφωτισμού. Επίσης, έχει κατασκευαστεί δίκτυο αποχέτευσης όμβριων υδάτων από το ύψος του Λυκείου έως την είσοδο του χωριού (από την επαρχιακή οδό Μουδανιών- Τρίγλιας). Ταυτόχρονα έχουν κατασκευαστεί φρεάτια υδροσυλλογής και φρεάτια επίσκεψης δικτύου.

Κρήνη: Έχει γίνει απόξεση κεντρικών δρόμων και ανακατασκευή ασφαλτικού τάπητα, έχουν δημιουργηθεί πεζοδρόμια στην έξοδο του οικισμού, με την ταυτόχρονη τοποθέτηση δικτύου οδοφωτισμού. Έχουν κατασκευαστεί φρεάτια υδροσυλλογής, όπως επίσης και τσιμεντοδιάδρομοι νοτίως του Ιερού Ναού.

Πετράλωνα: Έχει κατασκευαστεί το δίκτυο οδοποιίας ανάντη και κατάντη της επαρχιακής οδού.

Νέα Τένεδος: Έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του δρόμου από το ύψος της επαρχιακής οδού μέχρι την είσοδο του οικισμού Νέας Τενέδου, όπως επίσης και η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων για τον προαναφερόμενο δρόμο, και συγκεκριμένα στο ύψος της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού.

Νέα Πλάγια: Ανακατασκευάστηκαν δρόμοι με αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα. Ακόμη έχει δημιουργηθεί δίκτυο οδοφωτισμού στην παραλιακή οδό, όπως επίσης έχει κατασκευαστεί ο δρόμος στα όρια Νέων Πλαγίων- Νέων Φλογητών.

Ελαιοχώρια: Έχει γίνει απόξεση δρόμων και ανακατασκευή ασφαλτικού τάπητα στις τοπικές οδούς.

trig dr3

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020