Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ

LOGO85th TIF Eng

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές συμμετοχές της διεθνώς οργανώνει η Γερμανία ως Τιμώμενη Χώρα

«Άναψαν οι μηχανές» για την 85η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί από τις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020 και έχει ήδη ξεκινήσει η υλοποίηση της σε όλα τα επίπεδα.
Η οργανωτική προετοιμασία της Γερμανίας, που είναι η Τιμώμενη Χώρα της 85ης ΔΕΘ, εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο Εκθεσιακός Οργανισμός της Κολωνίας (Koelnmesse), που διαχειρίζεται την υλοποίηση της Γερμανικής συμμετοχής, θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ από Γερμανικές επιχειρήσεις μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020.
Με έμφαση στην τεχνολογία, στην ενέργεια και στο περιβάλλον, η συμμετοχή της Γερμανίας, θα παρουσιάσει τις καλές πρακτικές και τον τρόπο ζωής σε μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.
Η Γερμανική συμμετοχή θα καλύψει και τα 6.000 τετραγωνικά μέτρα του Περιπτέρου 13, στο οποίο βρίσκεται η Τιμώμενη Χώρα.
Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά (εκτός της συμμετοχής της χώρας σε Παγκόσμιες Εκθέσεις-EXPO), που η Γερμανία διεθνώς, ως επίσημη κρατική συμμετοχή, θα καλύψει εκθεσιακά τόσα πολλά τετραγωνικά μέτρα.
Στο γερμανικό περίπτερο εκτός των άλλων θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στις B2B συναντήσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος επιχειρηματικών συνεργασιών.
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας υλοποίησης της 85ης ΔΕΘ ολοκληρώθηκε και το λογότυπο της έκθεσης.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020