xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ποινική δίωξη για τον φονικό... διαπληκτισμό στο γήπεδο της Καλαμαριάς

20170215 125904

Την Τετάρτη η απολογία του 70χρονου

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 70χρονου που κατηγορείται για τον θάνατο συνομήλικου άντρα, έπειτα από επεισόδιο που διαδραματίστηκε χθες στο γήπεδο της Καλαμαριάς, στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα Πόντου και τα Χανιά, για τη Super League 2. (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ)

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην Α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το μεσημέρι και μέχρι τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης. Ο ίδιος προανακριτικά φέρεται να απέδωσε το περιστατικό στην «κακιά στιγμή».

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που το θύμα βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολουθούσε το ματς.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, ο άτυχος άνδρας εμφανίζεται να διαπληκτίζεται με άλλον οπαδό, όταν ξαφνικά ο κατηγορούμενος κινείται προς το μέρος του θύματος και τον απωθεί στα σκαλοπάτια της κερκίδας. Από την πτώση, ο 70χρονος υπέστη κακώσεις στο κεφάλι, που αποδείχθηκαν θανατηφόρες.

επιστροφή στην κορυφή