xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συνεχίζονται και τη Δευτέρα τα έργα συντήρησης στη Μουδανιών

erga antikatastash stithewn

Από το Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου

Συνεχίζονται και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου οι εργασίες συντήρησης που υλοποιούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων και στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν:
α) εργασίες συντήρησης πρασίνου κατά μήκος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά, από το Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου, στο δεξί πρανές του δρόμου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 7:00 π.μ. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
β) εργασίες συντήρησης πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από τον Κόμβο 11 (Πυλαία) έως το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου δεξιά της οδού. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσε καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

επιστροφή στην κορυφή