xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

"Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου"

isyrizakampania19

Μήνυμα της Ν.Ε. Χαλκιδικής του κόμματος

Ξεκίνησε το «isyriza.gr», η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου «ο καθένας και καθεμιά μέσα σε δύο λεπτά θα εγγράφεται μέλος, θα αποκτά το δικαίωμα στη γνώση, στο συντονισμό και κυρίως, στη συμμετοχή».

Σε μήνυμά της η Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής του κόμματος αναφέρει τα εξής:

"Όλες και όλοι εμείς οι πολίτες που πιστεύουμε στις αξίες της ελευθερίας, της κοινωνικής προόδου, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

Όλες και όλοι εμείς που οραματιζόμαστε μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και αγωνιούμε για τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Όλες και όλοι εμείς που όλα τα προηγούμενα χρόνια βρεθήκαμε απέναντι στην ιδιοτέλεια, στον ακραίο ατομισμό και ανταγωνισμό που οδηγεί σε ένα πόλεμο όλοι εναντίoν όλων, στην περιθωριοποίηση των ευάλωτων κομματιών της
κοινωνίας, των γυναικών, και των νέων.

Όλες και όλοι εμείς που αντισταθήκαμε στις συνέπειες της κρίσης και τις πολιτικές λιτότητας, στην υποβάθμιση του κόσμου της εργασίας, του δημοσίου χώρου, των γειτονιών μας, των σχολείων και νοσοκομείων μας.

Όλες και όλοι εμείς που παλέψαμε να μετατρέψουμε αυτές τις αντιστάσεις σε εφαρμόσιμες πολιτικές, με επιτυχίες και αποτυχίες, αλλά που θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα άλλο οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Όλες και όλοι εμείς οι πολίτες του σήμερα που εμπνεόμαστε από τους μεγάλους αγώνες του χθες και τις ιστορικές παρακαταθήκες του ελληνικού λαού για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική απελευθέρωση.

Όλες και Όλοι εμείς που εμπνεόμαστε από τις πιο λαμπρές παραδόσεις της Αριστεράς στην Ευρώπη και στο τόπο μας. Από τη δημιουργία του ΕΑΜ και την Εθνική Αντίσταση, τους δημοκρατικούς αγώνες κατά του μετεμφυλιακού κράτους, τον αγώνα του 114, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το μεταπολιτευτικό κύμα του εργατικού και φοιτητικού ριζοσπαστισμού και τη μεγάλη δημοκρατική έκρηξη του 81 παρά τις όποιες
αντιφάσεις της.

Αλλά και όλες και όλοι εμείς οι νεότεροι που διαμορφώσαμε τη πολιτική μας συνείδηση στα κινήματα ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, στη Γένοβα και το Κοινωνικό φόρουμ, στους αγώνες για την υπεράσπιση του
δημόσιου πανεπιστημίου, στις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στη λιτότητα των μνημονίων και στις κινητοποιήσεις για τη προστασία του περιβάλλοντος ενάντια στη κλιματική αλλαγή.

Όλες και Όλοι εμείς που συναντηθήκαμε πρόσφατα στους εκλογικούς αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας αλλά και σε όλα τα πολύμορφα προοδευτικά κοινωνικά κινήματα.

Όλες και Όλοι εμείς, άνθρωποι με διαφορετικές παραδόσεις, αριστεροί, σοσιαλιστές, αγωνιστές και αγωνίστριες του κομμουνιστικού, του οικολογικού και του φεμινιστικού κινήματος, προοδευτικοί δημοκρατικοί πολίτες του κέντρου, που υπερασπίζονται ατομικά, κοινωνικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Διακηρύσσουμε τη πρόθεση μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να οικοδομήσουμε την Αριστερά της εποχής μας.

Και καλούμε όλους τους Δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία.

Και στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο-τομή, του ΣΥΡΙΖΑ, να συνδιαμορφώσουμε ένα κόμμα αριστερό, μαζικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και θα δίνει ρεαλιστικές και προοδευτικές απαντήσεις σε όλα τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας.

Χαλκιδικιώτισσες  και Χαλκιδικιώτες, νέες και νέοι,

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής οφείλει, και θα είναι πιο δυνατός, πιο ενεργός, πιο παρεμβατικός, πιο διεκδικητικός και θα είναι παντού. Είναι ανάγκη και καθήκον μας η συντεταγμένη οργανωτική μας ανασυγκρότηση: Η αριθμητική και κοινωνική μας διεύρυνση, η επαφή μας και η δράση μας με την τοπική κοινωνία που πρέπει να είναι συμμέτοχη στη δημιουργία του Μέλλοντος.

Σας προσκαλούμε να συνταχθείτε μαζί μας.

Να ενταχθείτε στον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής δυναμώνοντάς τον ποιοτικά και αριθμητικά.

Να αντιμετωπίσουμε μαζί τις κυβερνητικές προκλήσεις που ήδη δοκιμάζουν την κοινωνική συνοχή, τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, τα δικαιώματα και τη Δημοκρατία. Να βρεθούμε μαζί, και απέναντι από τη «νέα» κυβέρνηση που επανήλθε από το καταστροφικό της παρελθόν. Και μαζί να διαμορφώσουμε την επόμενη ημέρα στη χώρα μας".

Η «πλατφόρμα» εγγραφής είναι στη διεύθυνση: https://isyriza.gr/

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2