ΡΟΗ 24/7:

Προβολή των προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών στην Ισπανία

ANGLE EXHIBITS FRUIT ATTRACTION 2019

Συμμετέχει για πρώτη φορά η Περιφέρεια

Στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών “FRUIT ATTRACTION 2019” που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA- FERIA de MADRID, στη Μαδρίτη της Ισπανίας συμμετέχει για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής.
Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην έκθεση “FRUIT ATTRACTION 2019” που αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον κλάδο των φρούτων και λαχανικών σε παγκόσμιο επίπεδο. Στo πλαίσιo της συμμετοχής της, η Περιφέρεια προσφέρει τη δυνατότητα στους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να πραγματοποιήσουν εποικοδομητικές συναντήσεις και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.
Όπως επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Μπάτος, “Στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η προώθηση των εκλεκτών μας προϊόντων σε νέες αγορές του εξωτερικού ώστε να κερδίσουν σημαντικά μερίδια και να ενισχύσουν την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητά τους. Επίσης, στόχος είναι η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου στο εξωτερικό με τα προϊόντα και τους παραγωγούς της περιοχής μας. Αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε ευκαιρία να αναδείξουμε και να προβάλουμε τα μοναδικά ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα του τόπου μας, τα “προϊόντα – σημαία” της μακεδονικής γης, που συνθέτουν την ισχυρή ταυτότητα του πρωτογενούς τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας ”.
Στην έκθεση “FRUIT ATTRACTION 2019” συμμετέχουν προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρείες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, μεταφορών, logistics, λιπασμάτων και παροχής υπηρεσιών. Οι επισκέπτες της έκθεσης είναι εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες marketing, χονδρέμποροι, παραγωγοί, εκπρόσωποι υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket, υπηρεσιών catering, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.ά υπηρεσιών από όλο τον κόσμο.

επιστροφή στην κορυφή