ΡΟΗ 24/7:

Τουρκία: Σάλος με τον προπονητή που χαστούκισε όλους τους παίκτες! (vid)

toyrk1

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από ένα video που έχει γίνει viral και δείχνει τον προπονητή ομάδας νέων να χαστουκίζει έναν προς έναν τους παίκτες, τους οποίους παράλληλα βρίζει, διότι έχαναν!

Οι ποδοσφαιριστές μόλις έχουν πάρει τις θέσεις τους στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ημιχρόνου κι ενώ η ομάδα τους χάνει με 3-1, κι ο προπονητής εισέρχεται σε έξαλλη κατάσταση στον χώρο ρίχνοντας από ένα δυνατό χαστούκι σε κάθε παίκτη, ενώ την ίδια στιγμή επιτίθεται και φραστικά.

Το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα σχόλια, απασχολεί πλέον και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας μολονότι το περιστατικό σημειώθηκε τη σεζόν 2016-17.

Η ομάδα ήταν Kayseri Meysuspor Κ19 και ο προπονητής ο Χαλίτ Κουρτ, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στον σύλλογο, όπως και το μέλος της ομάδας που τράβηξε το επίμαχο βίντεο.

Το επεισόδιο ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από δύο χρόνια με τη δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο και ήδη η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο τιμωρίας του προπονητή που παραμένει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, να του αφαιρεθεί ακόμη και η άδεια προπονητή.

Ο ίδιος μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε μιλώντας στη Sabah προσπάθησε να δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του λέγοντας: «Έπρεπε με κάποιο τρόπο να παρέμβω και έτσι έκανα αυτό. Κερδίσαμε τελικά 5-3. Σε 25 χρόνια καριέρας, στόχος μου ήταν πάντα το οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι ήταν κι εκεί. Οι παίκτες μου με υποστηρίζουν».

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral: 

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 21:49
επιστροφή στην κορυφή