ΡΟΗ 24/7:

ΠΑΟΚ: «Εκστρατεία» 6.000 οπαδών στον Βόλο

φιλαθλοι παοκ

Μια από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις οπαδών στο πρωτάθλημα της Super League αναμένεται να καταγραφεί το Σάββατο (26/10) στην αναμέτρηση του Βόλου ΝΠΣ με τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό, με τις «ευλογίες» της αστυνομίας και της διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως από τα εκδοτήρια του σταδίου της Τούμπας έχουν ήδη δοθεί περίπου 4.000, χωρίς να υπολογίζονται εκείνα που έχουν προμηθευτεί οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» μέσω διαδικτύου, καθώς λειτουργεί κανονικά η προπώληση εισιτηρίων μέσω ιστοσελίδας με την οποία συνεργάζεται ο Βόλος ΝΠΣ, και εκδίδει εισιτήρια για όλες τις θύρες του σταδίου, συμπεριλαμβανομένων και αυτές των φιλοξενούμενων.

Όλα δείχνουν πως περίπου 6.000 φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδος θα βρεθούν στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό 2,5 χρόνια μετά από πρώτο από τους τρεις διαδοχικούς τελικούς κυπέλλου στους οποίους αντιμετώπισε την ΑΕΚ.

Εκτός αποστολής ο τραυματίας Ζαμπά

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην 19άδα, για πρώτη φορά τον Ενέα Μιχάϊ, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Λάζαρος Λάμπρου, παίρνοντας τη θέση του Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος έχει υποστεί μία μυική κάκωση Α βαθμού στον αριστερό ημιτεντώδη που τον αναγκάζει να μείνει εκτός αποστολής. Στη λίστα των απόντων βρίσκονται και οι Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Βαρέλα και Γαϊτανίδης, με τον τελευταίο να υποβάλλεται σε επέμβαση λόγω εξαρθρήματος βραχιονίου που υπέστη στο παιχνίδι της Κ19 κόντρα στη Μποέμιανς.

 

Πηγή: ethnos.gr

επιστροφή στην κορυφή