ΡΟΗ 24/7:

Οι πέντε συμφωνίες!

images
Βασισμένες στη σοφία των Τολτέκων, οι "Πέντε Συμφωνίες" σας βοηθούν

 

 .......να κατανοήσετε τη ζωή, να την αντιμετωπίσετε με θάρρος και να επιτύχετε την προσωπική ελευθερία και την αληθινή ευτυχία. Θα αποκτήσετε γνώσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις, και θα αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας.

Βάλτε τις Πέντε Συμφωνίες στη ζωή σας και θα μάθετε:

1.Να είσαι ακέραιος στον λόγο σου. Να μιλάς άψογα. Να λες μονάχα εκείνο που θέλεις να πεις. Να αποφεύγεις να μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου και τους άλλους.. Να χρησιμοποιείς την δύναμη του λόγου για την αλήθεια και την αγάπη.

2.Μην παίρνεις τίποτα προσωπικά. Για ότι κάνουν οι άλλοι δεν είσαι εσύ η αιτία. Ότι λένε και ότι κάνουν οι άλλοι είναι μια προβολή της πραγματικότητας τους. Εάν είσαι "άνοσος" από τις απόψεις και τις ενέργειες των άλλων , δεν θα πέσεις θύμα ατέλειωτης δυστυχίας.

pentesimfonies
3.
Μην υποθέτεις τίποτα.Βρες το κουράγιο και το θάρρος να κάνεις ερωτήσεις και να εκφράζεις εκείνο που θέλεις πραγματικά. Να επικοινωνείς με τους άλλους όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις, πίκρες και δράματα. Είναι αρκετή αυτή η συμφωνία για να σου αλλάξει την ζωή.

4.Δώσε πάντα τον καλύτερο σου εαυτό. Ο καλύτερος σου εαυτός αλλάζει από στιγμή σε στιγμή, διαφορετικός είναι όταν δεν είσαι καλά και διαφορετικός είναι όταν είσαι καλά. Σε κάθε περίπτωση, κάνε το καλύτερο και θα αποφύγεις επικρίσεις κατά του εαυτού σου, εκμετάλλευση του εαυτού σου και πίκρα.

bouda2

5.Να είσαι δύσπιστος, αλλά μάθε να ακούς. Μην πιστεύεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό ούτε και σε κανένα άλλο.Να χρησιμοποιείς την δύναμη της αμφιβολίας για να μελετάς και να εξετάζεις ότι αισθάνεσαι. Είναι πραγματικά αλήθεια; Να "ακούς και να βλέπεις" πίσω από τα λόγια τις προθέσεις και να καταλαβαίνεις το πραγματικό μήνυμα.

Don Miguel Ruiz



Πηγή : lovepeaceangelhapiness.blogspot.gr

επιστροφή στην κορυφή