xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στο "4ο Thessaloniki Summit" και ο Δήμος Σιθωνίας

thessaloniki summit2

Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας με τα Βαλκάνια

Στο κορυφαίο διήμερο Οικονομίας και Πολιτικής που συναντώνται στο 4ο Thessaloniki Summit συμμετείχε ο δήμος Σιθωνίας.

 Η καρδιά της επικαιροποίησης των επενδυτικών σχεδίων της κυβέρνησης χτυπά στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μίλησε για το Ευρωπαϊκό μέλλον της Βόρειας Ελλάδας.

"Με δεδομένη την υποστήριξη στην ενταξιακή διαδικασία των Βαλκανίων που χαρακτηρίστηκε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό προτεραιότητα, γίνεται αντιληπτό ότι η Χαλκιδική και η Σιθωνία θα κληθούν να αναλάβουν ενεργό ρόλο σε επίπεδο διαπολιτισμικής συνύπαρξης και φιλοξενίας, αλλά και ανάπτυξης στις δύο πλευρές.

Η Σιθωνία χαιρετίζει, επιπλέον, το νέο σήμα Μακεδονικών Προϊόντων που θα κάνει γνωστή την τοπική μας παραγωγή στην άκρη της υφηλίου. Θεωρούμε ότι η επόμενη ημέρα θα βρει τα προϊόντα της γης της Χαλκιδικής στην πρώτη προτίμηση των επισκεπτών μας αλλά και όσων τα γνωρίζουν μέσω της εξαγωγικής δραστηριότητας.

Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι η κομβική γεωγραφική, πολιτική και οικονομική θέση της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια ανοίγει τον δρόμο για τη Χαλκιδική, και το σύνολο της Μακεδονίας, πλέον, ως οντότητα με μοναδικά χαρακτηριστικά, να φτάσουν τη φωνή τους σε δρόμους και προορισμούς που θα μας ωφελήσουν σε πολλαπλό επίπεδο", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2