xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη

DHMARXEIO ARISTOTELH

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 18:00 το απόγευμα, στο Κέντρο Πολιτισμού της Ιερισσού το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη. Αναλυτικά τα θέματα:
1)Αντικατάσταση μελών στο «ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ» με διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΓΕΥΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ»
2)Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης του Δήμου Αριστοτέλη στην Τράπεζα της Ελλάδος
3)Αποδοχή των όρων χρηματοδότησης του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2019», στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση 2019» των πράξεων: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» ύψους 165.961,60 και «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» ύψους 51.255,40 ευρώ
4)Λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ έμπροσθεν της οικίας του κ. Κωνσταντίνου Μπέλη στην Κοινότητα Ουρανούπολης
5)Λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση άδειας φορτοεκφόρτωσης στην πλατεία της Κοινότητας Παλαιοχωρίου
6)Κατανομή Κ.Α.Π. (πρώην ΣΑΤΑ) έτους 2017 (συνολικού ποσού 19.592,00 Ευρώ), για την κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου
7)16η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 για την αντιμετώπιση αναγκών του Δήμου - τροποποίηση τεχνικού προγράμματος.
8)Σύμφωνη γνώμη του Δήμου Αριστοτέλη για συμμετοχή του στο φορέα διαχείρισης του φράγματος Χαβρία.
9)Συγκρότηση της Επιτροπής Προσωρινής – Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ» με αρ. μελέτης 12/2013.
10)Έγκριση Παράτασης συνολικής προθεσμίας του έργου: Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για την θωράκιση-προστασία δρόμου στον Οικισμό Γοματίου , Τ.Κ. Γοματίου » (Αρ. Μελ.40/2018).
11)Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου:«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΥΠΟΕΡΓΟ 5: Αντιπλημμυρική θωράκιση για την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος ΕΡΓΟ 5.δ. Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για την θωράκιση - προστασία δρόμου στον οικισμό Γοματίου, Τ. Κ. Γοματίου»
12)Αποδοχή των όρων της πρόσκλησης και έγκριση υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» στην Πρόσκληση V με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας»
13)Ορισμός μελών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΥΠΟΕΡΓΟ 2: Αποκατάσταση βλαβών σε τεχνικά δίκτυα υποδομών, ΕΡΓΟ 2.β. Αποκατάσταση υδρευτικής γεώτρησης Στρατωνίου» με αρ. μελέτης 08/2019
14)Έγκριση παράτασης συνολικής προθεσμίας έργου «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης σε δίκτυα αποχέτευσης οικισμού Ολυμπιάδας.
15)Παραλαβή μελετών.
16)Μεταβολές σχολικών μονάδων Α/βάθμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020 – 2021.
17)Λήψη απόφασης επί αιτήσεων Φορέων και Πολιτών.
18)Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2