ΡΟΗ 24/7:

«Ηχόραμα» με Andy Williams και «άρωμα» Χριστουγέννων στη ΔΕΘ

ANDY WILLIAMS

Στις 2 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα αφιερωμένο στον Andy Williams (1927-2012), έναν Αμερικανό τραγουδιστή που μεσουράνησε στις δεκαετίες του ’50, ‘60 και ‘70, θα προβληθεί στο πλαίσιο του δεύτερου «Ηχοράματος», μιας πολιτιστικής πρωτοβουλίας της ΔΕΘ-Helexpo και του δημοσιογράφου Λευτέρη Κογκαλίδη.
Την εκδήλωση, η οποία έχει ελεύθερη είσοδο, θα παρουσιάσει την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 20:00, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ, ο Λευτέρης Κογκαλίδης, με υλικό από το προσωπικό του αρχείο.
Ο ίδιος ο Andy Williams είχε διαλέξει τις καλύτερες σκηνές από τις χριστουγεννιάτικες εκπομπές που παρουσίασε στην αμερικανική τηλεόραση από το 1962 έως το 1967, με καλεσμένους τα τρία αδέλφια του, το παιδικό συγκρότημα «The Osmonds», την σύζυγό του, ηθοποιό και τραγουδίστρια, Claudine Lonzet και τους γονείς του. Το πρόγραμμα, που διαρκεί 58 λεπτά, περιλαμβάνει 22 δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια με κορυφαίο την προσωπική του επιτυχία «Τhe most wonderful time of the year», μια σύνθεση που γράφτηκε ειδικά για εκείνον το 1963.
Της εκδήλωσης θα προηγηθεί μια σύντομη εισήγηση, ενώ θα προβληθούν και κάποια μουσικά «ορντέβρ», πέντε βίντεο κλιπ σπάνιων, ξεχασμένων τραγουδιών και σκηνών από τον κινηματογράφο.
Για τις ανάγκες του «Ηχοράματος» το πάρκινγκ, με είσοδο από την Πύλη Εμπορίου του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, θα είναι ελεύθερο. Η αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» βρίσκεται απέναντι από το περίπτερο 1.

επιστροφή στην κορυφή