xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Καθαριότητα και νοικοκύρεμα στον Δήμο Κασσάνδρας (ΦΩΤΟ)

received 1621251958015803kas

Μικρά σημεία ανακύκλωσης σε κάθε Κοινότητα

Στο νοικοκύρεμα και την καλύτερη οργάνωση της ανακύκλωσης προχωρά ο Δήμος Κασσάνδρας θέτοντας όλους τους κάδους ανακυκλώσιμων μαζί, σε κάθε Δημοτικό διαμέρισμα έτσι ώστε οι δημότες να ανακυκλώνουν γρήγορα και χωρίς κόπο.

Στη Νέα Φώκαια, το σημείο γενικής ανακύκλωσης βρίσκεται δίπλα στην παιδική χαρά. Στην Άθυτο, στο πάρκινγκ αριστερά από την κεντρική είσοδο του χωριού. Στην Καλλιθέα μπροστά από το πάρκο του Αγίου Νικολάου.

Στην Κρυοπηγή βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο απέναντι από το περίπτερο ενώ στο Πολύχρονο στο μεγάλο πάρκινγκ.

Στη Χανιώτη στην εξωτερική είσοδο του πρώην δημαρχείου και στο Πευκοχώρι στην  βόρεια είσοδο του χωριού δίπλα στο περίπτερο τουριστικών πληροφοριών και επίσης έξω από το Κοινοτικό Κατάστημα Πευκοχωρίου.

Στο Παλιούρι μπροστά στην   Κοινότητα. Στη Ν. Σκιώνη στη δυτική πλευρά του λιμανιού. Στην Καλάνδρα στο χώρο της πλατείας.

Στη Φούρκα στην κεντρική εκκλησία δίπλα στο πάρκο.  Στην Κασσάνδρεια, στην πλατεία και στο δρόμο της λαϊκής πριν τον παιδικό σταθμό.

Για την αποτελεσματική και εύκολη αποκομιδή  των ανακυκλώσιμων  υλικών πρέπει αυτά να είναι δεμένα σε σακούλες μεσαίου μεγέθους.

received 467084500585414

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, δήλωσε: "Στηρίζουμε την ανακύκλωση και στοχεύουμε στην ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων. Για τη σωστή και εύκολη ανακύκλωση προχωρήσαμε στη δημιουργία μικρών, κεντρικών σημείων σε κάθε χωριό, πάντα για να διευκολύνουμε τους συνδημότες μας. Στα σημεία αυτά,οι δημότες μπορούν να ανακυκλώνουν γυαλί, χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, ενδύματα,υποδήματα. Οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται και από τη σελίδα www.eastwest-greece.com. αλλά και από το Γραφείο Καθαριότητας του Δήμου Κασσάνδρας".

received 595913204513343kass

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2