xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

79205485 1157659701097387 5726696263324270592 n

Για την τόνωση της τοπικής αγοράς

Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, αποφάσισε να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου χρόνου, στις πρωτεύουσες των Δήμων του Νομού, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Εμπορικούς – Επαγγελματικούς Συλλόγους.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση της τοπικής αγοράς, η στήριξη των επιχειρήσεων σε περίοδο οικονομικής κρίσης και η ψυχαγωγία των παιδιών σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθούν:

- Στη Νικήτη, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου της Νικήτης
- Στην Ιερισσό, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 στη Δημοτική Αγορά Ιερισσού
- Στα Νέα Μουδανιά, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών
- Στον Πολύγυρο, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πολυγύρου.
- Στην Κασσάνδρα, Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κασσάνδρας

Με πολύ κέφι, ο Αϊ Βασίλης και κάτω από τους ήχους γνωστών αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους, θα τους μοιράζει γλυκίσματα, pop corn και δώρα κι ένα σιντριβάνι σοκολάτας θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κουκλοθέατρο, να ασχοληθούν με ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και παιχνίδια, ενώ οι κλόουν με τη χιουμοριστική τους διάθεση, θα περιφέρονται συνεχώς ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους πειράζοντας τους και θα ζωγραφίζουν τα προσωπάκια των μικρών παιδιών, κάνοντας face painting με υπέροχες προσωποδημιουργίες.
Στο τέλος της κάθε εκδήλωσης τα παιδιά θα στολίσουν δέντρο και τον ουρανό θα φωτίσουν φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα.

Μέσα στην καρδιά του χειμώνα, σε χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, οι γιορταστικές εκδηλώσεις θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν, σε μικρούς και μεγάλους, ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας και να «βγάλουν» τους πολίτες έξω σπίτια τους και την καθημερινότητά τους και να σκορπίσουν παιδικά χαμόγελα σε κάθε γωνιά.

Ευχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννη Κουφίδη και των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου, είναι μια νέα, ειρηνική, ελπιδοφόρα και δημιουργική χρονιά, γεμάτη αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο!

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2