ΡΟΗ 24/7:

Ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας «Η Ευρώπη Δίπλα ΣΟΥ»

img 2c907418aaa503c554373150267ab3c9 v

Παρουσιάστηκε στον Πολύγυρο, την Κασσάνδρεια και τα Ν. Μουδανιά

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας «Η Ευρώπη Δίπλα ΣΟΥ»-«Europe Next ToYOU», που διοργάνωσε το Europe Direct Halkidiki, με στόχο να αναδείξει σε περιφερειακό επίπεδο τα οφέλη που απολαμβάνουν οι πολίτες της Χαλκιδικής από τα έργα υποδομής που έχουν υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Πολιτικής Συνοχής.
Η Πολιτική Συνοχή είναι η βασική πολιτική επενδύσεων της ΕΕ. Στοχεύει όλες τις περιφέρειες και τις πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να στηρίξει τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, την οικονομική ανάπτυξη, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.
Όλοι οι συμμετέχοντες έστειλαν φωτογραφίες από ένα έργο που έχει χρηματοδοτηθεί στα πλαίσια Πολίτικης Συνοχής και πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απόλαυση την έκθεση.
Όλον τον Νοέμβριο, η έκθεση φωτογραφίας με τις φωτογραφίες πολιτών ταξίδεψε στον Πολύγυρο, την Κασσάνδρεια και τα Ν. Μουδανιά και πάντα σε δημόσιους χώρους, οπού οι πολίτες μπορούσαν να επισκέπτονται.
Στο τέλος της έκθεσης, τα περισσότερα θετικά σχόλια συγκέντρωσε η κ. Άννα Χατζηστογιάννη, με την φωτογραφία της από την αποκατάστασης του παλαιού κτιρίου στο κέντρο βυζαντινού πολιτισμού Χαλκιδικής "Ιουστινιανός" στα Νέα Φλογητά.

dhm th pol

Από την παρουσίαση της έκθεσης στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου

dhmarxeio kas

Η έκθεση στο Δημαρχείο Κασσάνδρας

kep moud

Η παρουσίαση της έκθεσης στο ΚΕΠ Ν. Μουδανιών

επιστροφή στην κορυφή