xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ν. Προποντίδας

xrist kal4

Γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση και Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Ν. Καλλικράτεια.
Μουσική, ρυθμός, ζωντάνια! Τα παιδιά έφτιαξαν τις δικές τους κατασκευές, έγραψαν ευχούλες κι έκαναν τα δικά τους στολίδια για το δέντρο!

xrist kal dendro

xrist kal1

xrist kal2

xrist kal3

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε κι έφερε μαζί του και το χιόνι... Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους! Συμμετείχαν με χαρά στις διάφορες δραστηριότητες κι έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.
Εξάλλου τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά..Ή μήπως όχι μόνο για τα παιδιά;

xrist n gonia

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίστηκαν χθες το μεσημέρι στη Ν. Γωνιά και το απόγευμα στον Άγιο Παύλο.

xrist ag paulos

Οι πρωταγωνιστές και πάλι τα μικρά παιδιά που χόρεψαν, έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

xrist port

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στην Πορταριά. Από νωρίς παιδιά και γονείς δημιούργησαν μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Σημαντική ήταν και η παρουσία παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, που παρουσίασαν στον κόσμο τα δικά τους δημιουργήματα. Τα παιδιά συμμετείχαν πρόθυμα στις διάφορες δραστηριότητες. Ζωγράφισαν, έγραψαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και έπαιξαν πολλά παιχνίδια.

xrist port2

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μ. Καρράς, που ήταν παρών στην εκδήλωση, ανέφερε: “Είναι μεγάλη η ικανοποίησή μου, που προσφέρουμε μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού τόση χαρά στα παιδιά. Αξίζει και μόνο για αυτό να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και τη συμβολή τους τόσο τους γονείς όσο και τους συλλόγους”.

xrist tenedos1

Μέσα σε μία ωραία ατμόσφαιρα, που συνέβαλε σημαντικά για να δημιουργηθεί ο Σύλλογος Απανταχού Τενεδίων, πραγματοποιήθηκε χθες η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου στη Ν. Τένεδο.

xrist tenedos2

Είχε λάμψη από αστερόσκονη, ωραίες δημιουργίες των παιδιών, Άγιο Βασίλη, χορό, κέφι, τραγούδι και πολύ παιχνίδι! Όλα αυτά δηλαδή, που φέρνουν παιδικά χαμόγελα και “αποζημιώνουν”, όσους εργάστηκαν για τη γιορτή!

xrist tenedos3

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2