ΡΟΗ 24/7:

Οι δρόμοι του αύριο οδηγούν στην πόλη του ποτέ

thessaloniki 005

Ένα απ’ τα μεγαλύτερα χαρίσματα είναι να ξέρεις να φεύγεις. Να μάθεις να φεύγεις από ανθρώπους που συμβιβάζονται με τη ζωή τους.


Ανθρώπους που έχουν τσακωθεί με την αλήθεια και έχουν σταματήσει να σε κοιτάζουν στα μάτια. Φύγε και από εκείνους που ζουν σε «κουτάκια» συγκατοικώντας με τα εγωιστικά θέλω τους!

Kάποιοι άνθρωποι αντί να σε ανεβάζουν και να χαίρεσαι την κάθε ημέρα μαζί τους σε γεμίζουν με ενοχές και ασκούν μόνιμη κριτική (ίσως αυτή που δεν κάνουν ποτέ στον εαυτό τους).

Τρέχα μακριά και απ' αυτούς!

Να μάθεις να φεύγεις και απ’ τους ρηχούς ανθρώπους που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα δειχτούν αλλά και απ’ αυτούς που δεν κάνουν ποτέ λάθη ή τουλάχιστον δεν τα παραδέχονται!

Σοβαρά τώρα μπορείς να ζεις έτσι;

Πίσω από μάσκες εγωισμού και μέσα στα «κουτάκια» των άλλων; Ξέρεις δεν είναι κακό να παραδέχεσαι τα λάθη σου, δεν σε κάνει λιγότερο άνθρωπο, λιγότερο άντρα, λιγότερο φίλο. Σε κάνει σίγουρα περισσότερο άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του!


trexo

Τρέχα απ’ αυτούς που σε «πνίγουν» ακόμα κι’ αν κάθονται αμίλητοι δίπλα σου. Τι κι αν δεν μιλάνε, νοιώθεις πως σου «ρουφούν» τον αέρα και την ελευθερία. Tην ίδια σου τη ζωή!

Τρέχα! Δεν τους χρειάζεσαι μαζί σου! Κάν' το ακόμα κι αν σου ακούγεται εγωιστικό! Κάν' το σήμερα, τρέχα τώρα, γιατί όπως λένε "οι δρόμοι του αύριο οδηγούν στη πόλη του ποτέ".

Τρέχα, αλλά ποτέ να μην το βάλεις στα πόδια, ποτέ μην δειλιάσεις, μάθε να στέκεσαι απέναντι στον άλλον και να μετριέσαι στα ίσα!

Πες και δείξε αυτό που θες. Κανένας δεν έχει μαντικές ικανότητες (κι αν έχει πολύ τον χαίρομαι) και τίποτα δεν εννοείται ώσπου να σ’ακούσω να το λες! Όμως μείνε να παλέψεις για τα θέλω και τα δικαιώματα σου!

Δικαίωμα του να είσαι ευτυχισμένος.

Κι αν όλα αυτά δεν τα καταλαβαίνεις και σου φαίνονται μόνο αμπελοφιλοσοφίες κάτσε και μέτρα πόσες ζωές έχεις.



Πηγή : enfo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα παιδιά... Γιατί τα Δέντρα είναι Ιερά; »
επιστροφή στην κορυφή