xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

"Ανάσα" περιμένουν οι έμποροι των Μουδανιών με τις εκπτώσεις

moud agora ethniki

Χαμηλότερη σε σχέση με πέρυσι η αγοραστική κίνηση την περίοδο των γιορτών

Στις χειμερινές εκπτώσεις, που ξεκίνησαν σήμερα, έχουν εναποθέσει οι έμποροι των Μουδανιών τις ελπίδες τους για να αντιστραφεί το κλίμα στην αγορά, αφού η περίοδος των γιορτών έκλεισε με χαμηλή κινητικότητα.

Μείωση έως 70% στην αγοραστική κίνηση σε σχέση με πέρυσι, διαπίστωσε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, Γιώργος Λείβανος, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη. «Ήταν η χειρότερη εορταστική περίοδος των τελευταίων χρόνων», ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας στο halkidikifocus. Όπως εξήγησε, ο κόσμος έλαβε τα δώρα και τα επιδόματα τις παραμονές των Γιορτών. «Μάλιστα κάποια επιδόματα δόθηκαν μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς», επεσήμανε και διερωτήθηκε: «Τι να πρωτοπρολάβει ο κόσμος να πληρώσει;». «Με τις υποχρεώσεις που έχουν να πληρώσουν οι καταναλωτές, δεν περισσεύει τίποτα», σημείωσε ο κ. Λείβανος, τονίζοντας ότι οι καταναλωτές περιορίστηκαν στα απολύτως απαραίτητα. «Ακόμη και ο κλάδος των τροφίμων παρουσίασε μείωση», τόνισε. «Τα καταστήματα εστίασης, που δούλευαν καλά τις Γιορτές είδαν μείωση, λόγω του αντικαπνιστικού νόμου», συμπλήρωσε.

«Ελπίζουμε τώρα που ξεκινούν οι εκπτώσεις να υπάρξει κίνηση και να καταφέρουμε να πάρουμε "ανάσα"», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι στην αγορά των Ν. Μουδανιών θα σημειωθούν φέτος γενναίες εκπτώσεις που θα ξεκινούν από 30% και πάνω.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2