ΡΟΗ 24/7:

Στην Ελλάδα αύριο ο Μαργαρίτης Σχοινάς

margaritis sxoinas

Θα έχει επαφές σε Αθήνα και Λάρισα

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, θα βρίσκεται την Ελλάδα αύριο Παρασκευή 24 και μεθαύριο 25 Ιανουαρίου.

Αύριο, ο Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί στις 16:00 με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα (Πλατεία Ελευθερίας 1).

Επίσης, ο Αντιπρόεδρος θα χαιρετίσει την εκδήλωση για την ευρωπαϊκή συμμετοχή στη χρηματοδότηση της επέκτασης και ριζικής ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ", στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Κέντρου στις 12.00. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 19.00, ο Αντιπρόεδρος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο Economist World 2020 Athens Gala Dinner με θέμα "Τhe World in 2020" το οποίο λαμβάνει χώρα στο Athenaeum InterContinental.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου ο Αντιπρόεδρος θα επισκεφτεί τη Λάρισα. Αντιπροσωπεία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας θα έχει συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο στα γραφεία της στις 13.00. Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου "ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης", που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, στις 17.00 στο Divani Palace Larissa.

επιστροφή στην κορυφή