Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την Ανάπλαση Δυτικού θαλασσίου Μετώπου Ν. Μουδανιών

84086189 2578819305720092 4151972183855333376 n

Προβλέπονται εργασίες από το άγαλμα των Χαμένων Πατρίδων έως το καταφύγιο τουριστικών σκαφών

Μέχρι σήμερα έπρεπε να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Δήμο Ν. Προποντίδας οι ενδιαφερόμενοι για την κατασκευή του έργου “Ανάπλαση Δυτικού Θαλασσίου Μετώπου Ν. Μουδανιών”, προϋπολογισμού δημοπράτησης 247.900 ευρώ.

Οι εργασίες, που θα γίνουν, αφορούν στην ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου Ν. Μουδανιών από το άγαλμα των Χαμένων Πατρίδων έως το καταφύγιο τουριστικών σκαφών. Αφού καθαιρεθεί η υφιστάμενη φθαρμένη πλακόστρωση, η επιφάνεια θα επιστρωθεί με χυτό βοτσαλωτό δάπεδο και θα τοποθετηθούν νέα κράσπεδα. Επίσης, για τον επαρκή φωτισμό της περιοχής, θα τοποθετηθούν ιστοί φωτισμού από ειδικό υλικό, ώστε να αποφευχθεί η διάβρωσή τους και φωτιστικά σώματα ίδιου τύπου με τα υφιστάμενα. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί ανακαίνιση βαφής σε όλους τους διαβρωμένους υφιστάμενους ιστούς, καθώς και όλες οι συναφείς τεχνικές εργασίες στην περιοχή του έργου.

Ήταν ένα έργο απαραίτητο για να υπάρξει μία φυσική συνέχεια με την ήδη διαμορφωμένη ανατολική πλευρά. Έτσι θα δημιουργηθεί ένας ωραίος συνεχής χώρος βάδισης με επαρκή φωτισμό. Προχωράμε με σταθερά βήματα τις προσπάθειές μας για την αισθητική- κι όχι μόνο- αναβάθμιση του τόπου μας και νιώθουμε ικανοποίηση, όταν κάθε φορά ένα βήμα ολοκληρώνεται”, ανέφερε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020