ΡΟΗ 24/7:

Super League: Όλα τα βλέμματα στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

2744962

Η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα

Ο ΠΑΟΚ αφήνει για λίγο στην άκρη τις αντιδράσεις και τις πορείες των οπαδών του και έχει κατέβει στην Αθήνα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο Περιστέρι φιλοξενείται η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο να «καίγεται» για τα playoffs, εκτός έδρας δοκιμασίες για Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Στον «δικέφαλο του βορρά» η κατάσταση κάθε άλλο παρά ήρεμη είναι έπειτα από τα συλλαλητήρια και τις αντιδράσεις αναφορικά με το θέμα που εμπλέκει και την Ξάνθη και την τροπολογία περί αφαίρεσης βαθμών, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κατάσταση αναταραχής...

Προς το παρόν η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα οφείλει να το αφήσει αυτό στην άκρη και να κοιτάξει το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Παναθηναϊκό να προέρχεται από εξαιρετικό σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων στο πρωτάθλημα, να έχει ψυχολογία και να έχει και περίπου 25.000 κόσμο στο πλευρό του απόψε στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» με το τελευταίο πολύ καλό τους διάστημα έχουν καταφέρει να μπουν στη ζώνη των playoffs, όπου και θέλουν να εδραιωθούν πετυχαίνοντας τον στόχο τους. Φυσικά, το σημερινό ραντεβού των δύο ομάδων έρχεται λίγες μέρες πριν από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση και για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Τούμπα, το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

Άρης – Πανιώνιος (15:00, Novasports1)

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17:15, Novasports2)

Ατρόμητος – ΑΕΚ (17:15, ΕΡΤ)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1)

 

Πηγή:gazzetta.gr

επιστροφή στην κορυφή