ΡΟΗ 24/7:

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

kristalc
Τώρα, ας μιλήσουμε για τα παιδιά που έρχονται στον κόσμο ως συνέχεια των παιδιών Ίντιγκο.

 Είναι το νέο «κύμα» παιδιών και ο αριθμός τους αυξάνει πολύ γρήγορα. Είναι απόγονοι των Ίντιγκο και ονομάζονται «Κρυστάλλινα Παιδιά», όνομα που τους δόθηκε από το ιριδίζον χρώμα της αύρας τους. Η πλειονότητα των παιδιών αυτών ξεκίνησε να έρχεται μετά τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και είναι παιδιά ενήλικων Ίντιγκο. Όπως και οι γονείς τους, έρχονται στη Γη με ένα μεγάλο σκοπό – να συνεχίσουν το δρόμο που χάραξαν τα Ίντιγκο παιδιά για ένα κόσμο πιο σίγουρο και ασφαλή. Είναι στ’ αλήθεια οι ειρηνοποιοί, εκείνοι που θα προσφέρουν στον κόσμο καινοτόμες λύσεις και προοπτικές, αλλά με έναν πιο αρμονικό και αγαπητό τρόπο.

kristal

Αντίθετα, τα Κρυστάλλινα παιδιά έχουν πολύ διαφορετικό ταμπεραμέντο. Εκεί που τα Ίντιγκο συχνά έχουν προσωπικότητες πολεμιστή με πολύ έντονα συναισθήματα και πολύ αποφασιστική συμπεριφορά, τα Κρυστάλλινα έχουν συμπεριφορά πιο ήρεμη και αντιμετωπίζουν με πιο ευκολία και άνεση τα πράγματα. Παρόλο που και αυτά θυμώνουν περιστασιακά, ο θυμός τους περνάει γρήγορα και η ευγενική και συγχωρητική φύση τους προβάλλει στο προσκήνιο. Η συμπεριφορά τους είναι τρυφερή και αγαπησιάρικη και πολύ συχνά αγκαλιάζουν ανθρώπους που τους είναι εντελώς άγνωστοι. Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό είναι τα μάτια τους. Έχουν τεράστια μάτια που "φυλακίζουν" το βλέμμα όταν τα κοιτάς. Η ματιά τους είναι έντονη από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής τους, μοιάζει σαν να σε κοιτάνε κατευθείαν στην ψυχή. Επίσης, αντανακλά μια βαθιά πνευματική σοφία και γνώση.

kristall
Ορισμένα παιδιά έχουν την τάση να καθυστερούν στην ομιλία τους. Αργούν να μιλήσουν γιατί χρειάζονται τον χρόνο τους και πολλές φορές μπορεί να παρεξηγηθούν και να τους γίνει διάγνωση ότι πάσχουν από ADD/ADHD (δείτε προηγούμενο άρθρο για τα Ίντιγκο). Η διαφορά είναι ότι τα Κρυστάλλινα παιδιά επιλέγουν συνειδητά να μιλήσουν όταν είναι έτοιμα να το κάνουν και προβάλλουν στο προσκήνιο όταν αυτά θέλουν.

kristala

Είναι παιδιά πολύ ευαίσθητα – μια ολόκληρη γενιά ευαίσθητων παιδιών. Πολύ έξυπνα, με ενόραση, υψηλής καλλιτεχνικής φύσης, με δημιουργικότητα, εκφραστικά και διασκεδαστικά, διαθέτουν ευαισθησίες όλων των επιπέδων. Τροφή, περιβάλλον, θόρυβοι, θερμοκρασία, χημικά και τεχνητά συστατικά, συναισθήματα… όλα αποτελούν κομμάτι ενός πολύ ευαίσθητου πακέτου. Και επίσης είναι σκληροπυρηνικοί «άυπνοι» κάτι που βάζει σε μπελάδες τους γονείς τους!
Πηγή : gateoflight.blogspot.gr

επιστροφή στην κορυφή