Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλήγμα με Κρέσπο στον ΠΑΟΚ: Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

61

Το πόρισμα έβγαλε ο γιατρός της Μπαρτσελόνα!

Άσχηματα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο, καθώς θα πρέπει άμεσα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφλο, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα τον ξαναδούμε στα γήπεδα την φετινή χρονιά.

Ο Ισπανός αμυντικός εξετάστηκε στην πατρίδα του από τον ειδικό γιατρό της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ, ο οποίος ενημέρωσε τους «ασπρόμαυρους» για το πόρισμα. Γεγονός που μεταφράζεται πως ο παίκτης του δικεφάλου θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να επιστρέψει σε αυτούς των πλέι-οφ, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του. Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη».

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 18:26

Τελευταία άρθρα από τον/την Christos Nedos

Halkidikifocus 2014-2020