Φταίει ο κεφτές!
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Δεν παίζει ρόλο αν φταις ή δε φταις... Σημασία έχει να 'ναι νόστιμος και μερακλίδικος! Ποιός; Ο κεφτές!
Κλασικά και παραδοσιακά θα 'ναι τα λόγια μου σήμερα. Και ο λόγος είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια παραδοσιακή συνταγή που μένει αναλλοίωτη μετά από χρόνια! Συνταγή από την μακρινή Καππαδοκία. Μοσχομυριστά κεφτεδάκια τηγανισμένα σε ελαιόλαδο προσωπικής παραγωγής σε συνδυασμό με πατατούλες τηγανιτές και φέτα Χαλκιδικής.
Ότι και να λέμε, είναι αγαπημένη λιχουδιά όλων των ηλικιών! Κι αυτή η μυρωδιά... πεινάς δε πεινάς, θα τσιμπήσει ένα κεφτεδάκι... μπορεί και παραπάνω!
Πάμε σήμερα Moretto για φαγητό;
Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 10:56
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου