ΡΟΗ 24/7:

Στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Τ.Α Α.Ε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας

84398044 2587967538138602 4973609237285437440 o

Συζητήθηκαν θέματα της αυτοδιοίκησης

Στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Τ.Α Α.Ε παρέστη ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, όπου συζητήθηκαν θέματα της αυτοδιοίκησης προεδρεύοντος του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου.

Η «Πληροφόρηση – Επιμόρφωση – Τοπική Ανάπτυξη» (Π.Ε.Τ.Α.) Α.Ε. είναι η Αναπτυξιακή εταιρεία της Αυτοδιοίκησης που εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών, μελετητικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών με επίκεντρο την τοπική ανάπτυξη. Ιδρύθηκε το 1990 από φορείς της Αυτοδιοίκησης. Σήμερα οι κύριοι μέτοχοί της είναι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας. Μέτοχοι είναι επίσης Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Αναπτυξιακές Εταιρίες, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Δήμοι από όλη την Ελλάδα.

«Ήταν χρήσιμη για εμένα η παρουσία μου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Τ.Α Α.Ε, όπου ακούστηκαν πολλές και σημαντικές απόψεις για την Αυτοδιοίκηση. Οι Δήμοι σήμερα καλούνται να ανταποκριθούν στις πολλές αρμοδιότητες, που τους έχουν ανατεθεί. Η συνεργασία όλων των φορέων και η σύνδεση τους με τη βοήθεια οργάνων, όπως η Π.Ε.Τ.Α είναι απαραίτητη», ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

επιστροφή στην κορυφή