ΡΟΗ 24/7:

Δίπλα στους κτηνοτρόφους η Κ. Ιγγλέζη

igglezh voulh

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ

 

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, η Βουλευτίνα Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, παραβρέθηκε στο Πανελλαδικό Παναγροτικό Συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί από την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές της συγκυβέρνησης που οδηγούν τον κλάδο σε οικονομικό μαρασμό και υποβάθμιση.

Οι κτηνοτρόφοι βρέθηκαν έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ όπου ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι δε δίστασαν όταν οξύνθηκαν τα πνεύματα να προχωρήσουν σε ρίψη χημικών για άλλη μια φορά.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία στο ΥΠΑΑΤ, όπου θα επιδίωκαν συνάντηση με τους αρμόδιους του Υπουργείου, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος θέματα που αφορούν τις κακές πληρωμές επιδοτήσεων, τον καταρροϊκό πυρετό, την Νέα ΚΑΠ, το πρόγραμμα βιολογικής λειτουργίας και τους βοσκοτόπους.

Η κ. Ιγγλέζη βρέθηκε κοντά τους, στηρίζοντας με την παρουσία της τον δίκαιο αγώνα των ανθρώπων που επιμένουν να παράγουν με κόπο εξαιρετικά προϊόντα που χαρακτηρίζουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας.

επιστροφή στην κορυφή