sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ΠΟΞ - ΠΟΔΙΞ

ΠΟΞ ΠΟΔΙΞ

Γρ. Τάσιος: «Ασπίδα» στις προκλήσεις του μέλλοντος η εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας

Η δημιουργία της επόμενης γενιάς στελεχών τουρισμού υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου, είναι ένας από τους στόχους που μπαίνουν στα σκαριά με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στη Γενική Συνέλευση και την εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΠΟΔΙΞ.

Η υπογραφή του Μνημονίου έγινε από τους επικεφαλής των δύο Ομοσπονδιών κ.κ. Γρηγόρη Τάσιο και Γιώργο Πελεκανάκη στη γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens. Η ανάδειξη ηγετών στο χώρο του τουρισμού μέσα από συνεχή μετεκπαίδευση των μελών του, η αλλαγή αντίληψης σχετικά με το τουριστικό προϊόν και τις ανάγκες του και η παραμονή των νέας γενιάς στην Ελλάδα με την κατάλληλη κατάρτιση και εξειδίκευση που θα δημιουργεί ευκαιρίες για καριέρα και περαιτέρω εξέλιξη, είναι οι βασικοί πυλώνες της νέας συνεργασίας που βάζει στο επίκεντρο τον ίδιο τον εργαζόμενο.

Η κοινή ανάληψη πρωτοβουλιών με τα ξενοδοχειακά μας στελέχη, δείχνει ότι έχουμε κοινή αντίληψη για τη βιωσιμότητα του τουριστικού μας προϊόντος", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Τάσιος και πρόσθεσε: “Τα χρόνια της κρίσης βάλαμε μαζί πλάτη για να κρατήσουμε όρθια την ελληνική οικονομία και σήμερα, με όπλο την πολυετή εμπειρία μας, κάνουμε αυτή τη σχέση ακόμα πιο δυνατή, χαράσσοντας όραμα για το μέλλον”.

H σύγχρονη εποχή απαιτεί υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και προϋποθέτει διαρκή εκπαίδευση, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί” συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ κ. Πελεκανάκης και τόνισε ότι η συνεργασία με πανεπιστημιακές και ερευνητικές ομάδες για την εκπόνηση μελετών με στόχο το σχεδιασμό καινοτόμων προτάσεων, θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στα ελληνικά ξενοδοχεία.

Άξονες της συμφωνίας είναι η εκπαιδευτική, επιστημονική και ερευνητική συνεργασία, καθώς και η κοινή ανάληψη πρωτοβουλιών, όπως συνέδρια, εκδηλώσεις και ημερίδες, αλλά και η υποβολή κοινών προτάσεων προς την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr