ΡΟΗ 24/7:

Έρχεται το 16ο Πασχαλινό Golden Cup στη Θεσσαλονίκη

golden cup

Από τις 23 έως τις 25 Απρλίου

Το 16o Golden Cup διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ στην ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη, μετά το Πάσχα και οι προετοιμασίες συνεχίζονται! Οι άνθρωποι του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα Οργανισμού, κάθε ένας από το δικό του πόστο, φροντίζουν για μια ακόμη εξαιρετική ποδοσφαιρική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 23 Απριλίου ως και το Σάββατο 25 Απριλίου και αφορά σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών Κ14, Κ12 και Κ10!

Από το διαδικαστικό σκέλος του τουρνουά μέχρι και την επικοινωνία του, το πάθος και ο επαγγελματισμός που διακρίνουν τους διοργανωτές, διαμορφώνουν το απαιτούμενο κράμα για τη διασφάλιση μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης.

Πρόκειται για την 16η έκδοση του συγκεκριμένου τουρνουά που έχει γίνει θεσμός και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.

Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο Planet FC στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία.
Οι φιλοξενούμενες ομάδες θα διαμείνουν σε πολυτελές 4* ξενοδοχείο με πλήρη διατροφή έχοντας την επίβλεψη του ΟΑΣΠΕ.

"Τα Golden Cup έχουν γίνει πλέον θεσμός, και κάθε χρόνο διοργανώνονται με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες. Οι διοργανώσεις αφενός προβάλλουν την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ένα διαχρονικό προορισμό και αφετέρου αναδεικνύουν τις συμμετέχουσες ομάδες μέσω το ευ αγωνίζεσθαι", επισήμανε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ και της οργανωτικής επιτροπής, Δώρα Ιωακειμίδου, και συνέχισε: "Καλούμε τις ομάδες να συμμετάσχουν, καθώς συνεχίζουμε απρόσκοπτα να συμβάλουμε στην υγιή ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου προβάλλοντας τους μικρούς ποδοσφαιριστές σε μεγάλους πρωταγωνιστές!".

επιστροφή στην κορυφή