Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο για το Branding από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

branding

Στις 19 Φεβρουαρίου στον Πολύγυρο

Σεμινάριο με θέμα «Branding: Το εισιτήριο για μια πετυχημένη διεθνή πορεία» διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου, στον Πολύγυρο.

Να σημειώσουμε ότι το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του, ξεκίνησε να διοργανώνει με καταξιωμένους εισηγητές, νέο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων, εντελώς δωρεάν, μέσω των οποίων θα τα βοηθήσει να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις της εποχής μας.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, με εισηγήτρια την Διευθύντρια εταιρίας Συμβούλων Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης OECON, Λίνα Τσαλταμπάση, θα αναλυθεί η σημασία του Branding για τη σύγχρονη επιχείρηση, πώς θα μπορέσει να δημιουργήσει μια επιχείρηση μια επιτυχημένη εταιρική ταυτότητα, πώς θα καταφέρει να εξάγει τα προϊόντα της, με ποιο τρόπο θα μπορέσει να εισχωρήσει στις Διεθνείς Αγορές.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της ημερίδας δίνεται η δυνατότητα σε τέσσερις υποψήφιους επιχειρηματίες, να συμμετέχουν σε ένα δομημένο Πρόγραμμα Mentoring, προκειμένου να αναπτύξουν το εταιρικό τους Brand, και να μπορέσουν να εξάγουν. Η καθοδήγηση δίνεται από έμπειρους επιχειρηματίες (μέντορες) ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Mentoring είναι δωρεάν για τους επιλεγμένους επιχειρηματίες του Νομού.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020