ΡΟΗ 24/7:

Ο Φλεβάρης στα ράφια του Μανέ!

kremmydi

Φρέσκες, υγιεινές και γλυκές οι προτάσεις του Φλεβάρη αφού στο περιβόλι του βρίσκουμε τα αγαπημένα μας εσπεριδοειδή, πορτοκάλια, μανταρίνια, γκρεϊπφρουτ, λεμόνια και φυσικά μήλα για να φτιάξουμε μυρωδάτες μηλόπιτες. 

Βρούβες, σέλινα, καρότο και μαρούλι, σπανάκι, μπρόκολο και φρέσκο κρεμμυδάκι για πολύχρωμες υγιεινές σαλάτες. Αμύγδαλα, καρύδια, κάστανα και σταφίδες μαύρες και ξανθές, στους ξηρούς καρπούς που προτιμάμε τον μήνα αυτόν και στο οπωροπωλείο-παντοπωλείο του Αριστοτέλη Μανέ βρίσκουμε ξηρούς καρπούς, υπερτροφές και άλλα προϊόντα παραγωγής "Εν Καρπώ"  σε μεγάλη ποικιλία.

mprokolo 768x512

portokalia 768x512

Μια ωραία ιδέα για σνακ αυτή την εποχή είναι η μπανάνα με  φυστικοβούτυρο, κανέλα Κεϋλάνης με τριμμένη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας, που θα σας γλυκάνει και θα σας βομβαρδίσει με ενέργεια!

keyl

Αν πάλι θέλετε ένα ακόμα πιο υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας το οπωροπωλείο-παντοπωλείο Μανέ μας προτείνει πράσινο μήλο με φυστικοβούτυρο από φυστίκια Σερρών χωρίς προσθήκη ζάχαρης, βρώμη ολικής άλεσης και κράνμπερι!

kran

Όπως και να χει ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει... ο τελευταίος μήνας του χειμώνα με όλα τα καλούδια του είναι στα ράφια του οπωροπωλείου-παντοπωλείου Μανέ στα Ν. Μουδανιά!

Οπωροπωλείο-Παντοπωλείο Αριστοτέλη Μανέ

Καρυωτάκη & Παπανδρέου γωνία έναντι ΕΛΤΑ, Ν. Μουδανιά

Τηλ. 23730 24317

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 12:44
επιστροφή στην κορυφή