xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

2539762

Νεφώσεις σταδιακά αυξημένες στη Χαλκιδική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τοπικές βροχές από το βράδυ στα δυτικά, περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι στα πελάγη και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο μετά το απόγευμα τοπικά ισχυροί, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, όπου βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν, με τοπικές βροχές από το βράδυ στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο περιμένουμε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 17 βαθμούς στην Κρήτη, 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες στο Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο μετά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στη θάλασσα των Κυθήρων και το Δυτικό Κρητικό τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και το βράδυ σε δυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, όπου γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις σταδιακά αυξημένες αναμένονται και στον Πολύγυρο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, βορειοανατολικοί έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιες καιρικές συνθήκες αναμένονται και στα Νέα Μουδανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, ανατολικοί, βορειοανατολικοί έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή