xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εθιμοτυπικές επισκέψεις των IPA Χαλκιδικής, Δράμας και Πιερίας (ΦΩΤΟ)

SKOYMASIPAXAL20

Επαφές με εκπροσώπους της πολιτείας και της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη, οι πρόεδροι των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Χαλκιδικής Δημήτριος Πάλλης -συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων Βασίλειο Παπά-, Δράμας Μηνάς Σκάρλιος και Πιερίας Κωνσταντίνος Παπανικολάου.

Ειδικότερα επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Ασημάκη Χριστοδουλίδη.

IPA20KARAOGLOY

IPA20XRISTODOYLIDHS

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τους ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που καλούνται να εκπληρώσουν. Επίσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις καθώς και οι σκέψεις για την μελλοντική παρουσία των τοπικών διοικήσεων στα κοινωνικά δρώμενα των αντίστοιχων περιοχών.

Από την Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής προσφέρθηκε αναμνηστική Πλακέτα της Τοπικής Διοικήσεώς που απεικονίζει τον Αριστοτέλη.

"Αναγνωρίζοντας όλοι το σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της Ένωσης ευχήθηκαν καλή δύναμη και δήλωσαν την στήριξή τους για την υλοποίηση των δράσεων μας, προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών αλλά και μεταξύ των συναδέλφων", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της IPA Χαλκιδικής.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2