ΡΟΗ 24/7:

Τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

incwby1582282086599

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα με τις ώρες των αγώνων

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην αναμέτρηση που τραβάει όλα τα βλέμματα, ενώ μαίνεται η «μάχη» για την είσοδο στα πλέι οφ, στην δεύτερη αγωνιστική ημέρα της 25ης «στροφής» της Super League 1.

Στο στάδιο της Τούμπας (19.30, PAOK TV) ο ΠΑΟΚ (2η θέση, 58 βαθμοί) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (1η θέση, 60 βαθμοί). Για τον «Δικέφαλο του βορρά», ο τεχνικός του Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση τους τραυματίες Κρέσπο και Ζαμπά. Ο ομόλογός του, Πέδρο Μαρτίνς, άφησε εκτός αποστολής τους Χριστοδουλόπουλο, Λοβέρα, Μορ καθώς και τον τραυματία Σουντανί.

Στο Αγρίνιο (15.00, ERT Sports) ο Παναιτωλικός (13η θέση, 14 βαθμοί) υποδέχεται τον Πανιώνιο (14η θέση, 10 βαθμοί) σε μια ανα μέτρηση που μοιάζει με τελικό παραμονής. Ο Παναιτωλικός θέλει να «χτίσει» ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τη θέση που οδηγεί απ' ευθείας στη Super League 2, με τον Μάκη Χάβο να στερείται των υπηρεσιών των Αριγίμπι, Λουσέρο, Παρρά, Γιαννιώτη. Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Κοροπούλης ου ανέλαβε μετά τη φυγή του Νίκκι Παπαβασιλείου, δεν υπολογίζει στον Μιλόγεβιτς.

Στο Περιστέρι (17:15, ERT Sports) ο Ατρόμητος (10η θέση, 26 βαθμοί) υποδέχεται την Ξάνθη (8η θέση, 29 βαθμοί). Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί εννιά αγώνων χωρίς τέρμα, και ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει τους Βέλλιο, Γούτα, Κιβρακίδη, Κατράνη. Για τους Ακρίτες, ο Γιώργος Παράσχος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μαλεζά και Ντίρεσταμ.

Στο Πανθεσσαλικό (17.15, Novasports 2), o ΝΠΣ Βόλος (12η θέση, 26 βαθμοί), υποδέχεται την ΑΕΛ (11η θέση, 26 βαθμοί). Σε ένα ματς ουσίας αλλά και γοήτρου, ο Αλμπέρτο Γκαγέγκο δεν υπολογίζει τους Λύρατζη, Μάντζη, Οικονόμου για τους γηπεδούχους. Για την ΑΕΛ, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρα, Αλί Γκαζάλ.

Στο ΟΑΚΑ (19.30, Novasports 1), η ΑΕΚ (3η θέση, 47 βαθμοί) υποδέχεται τον ΟΦΗ (6η θέση, 31 βαθμοί). Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπάρκα, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Βράνιες, Γιακουμάκη. Ο Γιώργος Σίμος από την πλευρά του έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

 

επιστροφή στην κορυφή