ΡΟΗ 24/7:

Κοροναϊός: Χωρίς κόσμο το Ίντερ-Λουντογκόρετς, λουκέτο και στη Serie A!

ap 19279701432783 1

Την απόφαση πήρε η ιταλική κυβέρνηση

Ο κοροναϊός απειλεί πλέον και το ποδόσφαιρο! Δεδομένου ότι οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις αποτελούν σημείο συνάντησης χιλιάδων ανθρώπων, εύλογα οι αρχές λαμβάνουν μέτρα προστασίας των θεατών. Ηδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο υπήρξαν παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος που αναβλήθηκαν λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων, ενώ η κυβέρνηση αποφάσισε να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας της Ιντερ με τη Λουντογκόρετς στο Μιλάνο για τους «32» του Europa Leage την Πέμπτη (27/2, 22.00).

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από συνεννόηση της ιταλικής κυβέρνησης με την UEFA, που ενέκρινε την απόφαση, και αφού ενημερώθηκαν σχετικά οι δύο σύλλογοι. Αλλωστε εξαρχής ο βουλγαρικός σύλλογος είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του για την τέλεση του αγώνα στο Μιλάνο, που θυμίζει τις τελευταίες ώρες πόλη-φάντασμα.

Παράλληλα, η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να αναβάλει την επερχόμενη αγωνιστική της Serie A που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο (29/2-1/3) και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ιντερ στο Τορίνο.

Πηγή:ethnos.gr

επιστροφή στην κορυφή