xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αρνητικός ο Βρούτσης στη διατήρηση του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στα Μουδανιά

ika moudaniwn

Κ. Μάλαμα: “Ομολογία του Υπουργείου Εργασίας ότι θα υποβαθμίσει το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στα Νέα Μουδανιά”

Κατατέθηκε η απάντηση του Υπουργού Εργασίας στην κοινοβουλευτική αναφορά της Βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακής Μάλαμα, σχετικά με την διατήρηση του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στα Νέα Μουδανιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της κ. Μάλαμα, η απάντηση του Υπουργού Εργασίας είναι αρνητική στο συγκεκριμένο ομόφωνο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Όπως αναφέρει στην απάντηση του (42/24.2.2020) ο Υπουργός, “προβλέπεται η λειτουργία του Αποκεντρωμένου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης Νέων Μουδανιών, το οποίο θα υπάγεται στην Τοπική Διεύθυνση Χαλκιδικής με έδρα τον Πολύγυρο”.

"Παρόλο που η Νέα Δημοκρατία εμφανιζόταν κατάφορα υπέρ της διατήρησης του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στα Νέα Μουδανιά, με το σύνολο των αρμοδιοτήτων του, σήμερα ο κ. Βρούτσης δηλώνει στην ίδια απάντηση ότι στόχος του είναι να διευρυνθεί η χρήση νέων τεχνολογιών, ώστε “να ελαχιστοποιηθεί η προσέλευση ασφαλισμένων και συνταξιούχων στις Τοπικές Υπηρεσίες και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους”, τονίζει η κ. Μάλαμα στη δήλωσή της, προσθέτοντας: "Με άλλα λόγια, μέχρι να ψηφιοποιηθεί το σύνολο των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, οι πολίτες της Νέας Προποντίδας που συναλλάσσονται μαζί του θα πρέπει να επωμίζονται το βάρος των μετακινήσεων στον Πολύγυρο. Αυτή είναι η τοπική ανάπτυξη που υπόσχονταν η Νέα Δημοκρατία και σήμερα οι μάσκες πέφτουν…", δήλωσε από την πλευρά της η Βουλευτής Χαλκιδικής.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2