ΡΟΗ 24/7:

Πρώην VS νυν στο Τελ Αβίβ, «πονάει» στην Αγγλία ο Ολυμπιακό

1316872

Σημείο του 4.50, δυάδα τριπλασιασμού, matchcombo στο Λονδίνο!

Δύο Ελληνες αναμετρώνται απόψε στο Τελ Αβίβ, οι προπονητές δηλαδή που είχαν τα ηνία του Ολυμπιακού από το 2011 ως και το 2018 αδιάκοπα: ο Γιάννης Σφαιρόπουλος της Μακάμπι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» ενώ ο πρώτος, έχει διαδεχτεί τον δεύτερο σε δύο περιπτώσεις. Οι δύο προπονητές έχουν βρεθεί 20 φορές αντιμέτωποι σε Basket League και Euroleague πριν από το αποψινό τους ραντεβού και ο Μπαρτζώκας προηγείται με 12-8 νίκες. Βεβαίως, καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση… του σκορ, έχουν παίξει οι δύο σεζόν που ο Μπαρτζώκας ήταν στον Ολυμπιακό και ο Σφαιρόπουλος στον Πανιώνιο (7/7 ο Ολυμπιακός). Στην Euroleague, προηγείται με 4-1 νίκες ο Σφαιρόπουλος.

Μακάμπι (17-8) εναντίον Ολυμπιακού (11-14) λοιπόν στο «Γιαντ Ελιάου», με ορισμένες νίκες καίτοι έχει… αποψιλωθεί από παίκτες η ομάδα του Μπαρτζώκα ανέκτησε ελπίδες για 8άδα αν και έχει δύσκολο πρόγραμμα ως τέλους. Για απόψε του λείπουν Σπανούλης, Χαραλαμπόπουλος, Μιλουτίνοφ ωστόσο επανήλθαν Ρούμπιτ, Πολ, Ρότσεστι και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμοι οι δύο νεοφερμένοι, ο γκαρντ Μπάικς και ο φόργουορντ ΜακΚίσικ, μιας και άρθηκε το ban της Euroleague.

Ποδοσφαιρικά στο ΟΠΑΠ στοίχημα, ξεχωρίζει το Αρσεναλ – Ολυμπιακός. Ως και πριν από πέντε χρόνια, η Αγγλία ήταν… τόπος μαρτυρίου για τον Ολυμπιακό καθώς δεν είχε νικήσει ποτέ, καμία ομάδα εκεί. Αρνητικό ρεκόρ που τερματίστηκε με το 3-2 επί της Αρσεναλ τότε, με γκολ των Πάρντο, Φινμπόγκασον και αυτογκόλ του Οσπίνα για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Συνολικά όμως ο Ολυμπιακός έχει επί αγγλικού εδάφους απολογισμό 1-1-13: εκείνη τη νίκη με τους Λονδρέζους και την ισοπαλία, πρόπερσι, με την Μπέρνλι, με γκολ 9-44! Επιμέρους στο Λονδίνο ήταν τα οκτώ: 1-0-7 με γκολ… 7-24: τέσσερις φορές με την Αρσεναλ, δύο με την Τότεναμ κι από μια με Τσέλσι και Γουέστ Χαμ. Η Αρσεναλ έχει 6-2-1 υποδεχόμενη ελληνικές ομάδες, η ήττα ήταν η προαναφερθείσα και οι ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του ’97 (1-1) και με τον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του ’04.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

επιστροφή στην κορυφή