Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο καιρός σήμερα

35158879 817330748460974 5287615090864947200 n

Νεφώσεις, πρόσκαιρες βροχές και ισχυροί άνεμοι στη Χαλκιδική

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα, σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη, θερμοκρασία σε πτώση.

Πιο αναλυτικά:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας και ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη περιμένουμε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 4 έως 10 βαθμούς), 9 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 16 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, όπου τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Νεφώσεις και βροχές κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε στον Πολύγυρο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, δυτικοί, βορειοδυτικοί από 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένονται και στα Νέα Μουδανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, δυτικοί, βορειοδυτικοί από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020