ΡΟΗ 24/7:

Παρατείνεται η ημερομηνία για κατάθεση συμμετοχής στον αγώνα Δρόμου "Γίνε Specialistas"

spesi

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου η κατάθεση ατομικών και ομαδικών αιτήσεων συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου "Γίνε Specialistas", σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, λόγω του μεγάλου όγκου εγγραφών αλλά και κατόπιν αιτήματος πολλών ομάδων.
Να υπενθυμίσουμε ότι τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas», διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Κυριακή 29 Μαρτίου.
Ο Αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μια των 1.000 μ. για μαθητές των Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων και μια των 6.000 μ. για τις ηλικίες 12 – 112.
Η συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου των 6.000 μ. είναι 5 ευρώ, ενώ των 1.000 μ., που συμμετέχουν οι μαθητές Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού, είναι δωρεάν. Φέτος, μετά από την απόφαση της επιτροπής διοργάνωσης, το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την αγορά τριών απινιδωτών που θα τοποθετηθούν στα κλειστά γυμναστήρια των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου.

επιστροφή στην κορυφή