xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα Μουδανιά

88261149 2605990696336286 6866730426501693440 o

Για γονείς και εκπαιδευτικούς

Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό διοργανώνει ο Δήμος Ν. Προποντίδας σε συνεργασία με το ΚΕΣΥ Χαλκιδικής και τον Σύλλογο Γονέων Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών, την Τετάρτη 4 Μαρτίου από τις 17.00 έως τις 20.00, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών. Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ομιλητές θα είναι:

- Ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης, Συντονιστής ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ, Ανδρέας Οικονόμου: “Η σημασία της Δια Βίου Μάθησης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στις επιλογές σταδιοδρομίας”.
- Ο Φυσικός με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό Ελευθέριος Κοσμίδης: “Γιατί δίνεις Πανελλήνιες; Τί πρέπει να διαβάσεις; Πώς θα το κάνεις σωστά;”.
- Ο Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος & Μηχ/κος Η/Υ, επιστημονικά υπεύθυνος του Ιδρύματος Ορμύλιας «Παναγία η Φιλανθρωπινή», Δρ Γεώργιος Καραγιάννης: “Ολιστική προσέγγιση επαγγελματικής πορείας μέσω των σπουδών και το βίωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού”.
- Η Διευθύντρια Ινστιτούτου Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα, Δρ Ελένη Μαλούπα: “Οι ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον Αγροτοδιατροφικό τομέα”.
- Η Προϊσταμένη της Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού, Περσεφόνη Τρίχα: “Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του επαγγέλματος του ξεναγού”.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ειδική Παιδαγωγός- Στέλεχος του ΚΕΣΥ Χαλκιδικής, Αθανασία Εμμανουηλίδου.

Θα συμμετέχουν, επίσης, επαγγελματίες, που θα ενημερώσουν σε ξεχωριστές αίθουσες του σχολείου, μαθητές Β' και Γ' Λυκείου για επαγγέλματα και από τα 4 πεδία των Πανελλαδικών Εξετάσεων σύμφωνα με την προσωπική τους εμπειρία.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2