ΡΟΗ 24/7:

Στην Κασσάνδρα το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης

pod kas

Στις 28 και 29 Μαρτίου

Στην Κασσάνδρα και πιο συγκεκριμένα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Καλλιθέα Χαλκιδικής θα διεξαχθεί φέτος το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων - Διαμερισμάτων «ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ», το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου.

Οι αγώνες γίνονται στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει η Τοπική κοινωνία συμμετέχοντας σε εκθέσεις και διοργανώνοντας events για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού.

Στα πλαίσια της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου, κεντρικός άξονας της προσπάθειας είναι τα μεγάλα εναλλακτικά γεγονότα που σχεδιάζουν να διοργανώσουν οι φορείς της περιοχής.

Έχει γίνει ήδη το προηγούμενο χρονικό διάστημα Χαρτογράφηση Ποδηλατικών Διαδρομών και θα γίνει μια προσπάθεια προσεχώς με σχετική σηματοδότηση και δημοσιοποίηση ώστε να διευκολύνει και προσελκύσει το αντίστοιχο ποδηλατικό κοινό.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, θα γίνουν οι αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών με εκκίνηση στις 14.00 το μεσημέρι από την Καλλιθέα. Οι εκκινήσεις θα δίνονται ανά λεπτό και οι αθλητές-τριες θα διαγωνιστούν κόντρα στο χρόνο.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου, θα διεξαχθούν αγώνες Δρόμου Αντοχής με εκκίνηση στις 10.00 το πρωί για τις κατηγορίες Παίδων-Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων, και στις 12.00 για τις κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων-Μάστερς καλύπτοντας 100 περίπου χλμ. σε κυκλική διαδρομή όλης της Χερσονήσου της Κασσάνδρας.

Ταυτόχρονα με τους αγώνες θα διεξαχθεί Λαϊκή ποδηλατοδρομία και τρέξιμο για όλους τους κατοίκους της περιοχής, για την διασκέδαση και ευεξία τους.

επιστροφή στην κορυφή