ΡΟΗ 24/7:

Euro: Τέλος για φέτος - Θα διεξαχθεί το 2021!

 ap 20076550836606 1

 Δίνεται ευελιξία χρόνου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το καλοκαίρι του επόμενου έτους (2021) θα διεξαχθεί η τελική φάση του Euro που ήταν προγραμματισμένη για φέτος, ελέω κορωνοϊού, όπως αποκάλυψε με ανακοίνωσή της η νορβηγική Ομοσπονδία. Εξέλιξη που αναμφίβολα δίνει πίστωση χρόνου τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές (Champions & Europa League).

Από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου το 2021 οι νέες ημερομηνίες. Ο κορωνοϊός, που έβαλε φρένο στα πρωταθλήματα και οδήγησε στη διακοπή τους, οδηγεί την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην απόφαση να αναβάλλει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μια εξέλιξη βέβαια αναμενόμενη. Από τη στιγμή άλλωστε που ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη, η γαλλική εφημερίδα Equipe είχε προναγγείλει την εξέλιξη αυτή.

Η είδηση αυτή προσφέρει χρόνο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και τις διασυλλογικές (Champions League και Europa League) να ολοκληρωθούν, εφόσον η κατάσταση με την πανδημία τεθεί υπό έλεγχο. Πάντως η UEFA έχει ζητήσει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι το τέλος Ιουνίου και όχι αργότερα, καθώς τότε θα τεθεί σε κίνδυνο η επόμενη σεζόν.

επιστροφή στην κορυφή