ΡΟΗ 24/7:

Σάκης Ρουβάς: Πάντα με εκμεταλλεύονται

sakis

 

Απόλυτα νόμιμη τονίζει πως ήταν η συναυλία που έδωσε τον περασμένο Αύγουστο

Ο τραγουδιστής μίλησε για την πολυσυζητημένη φιλανθρωπική συναυλία του στην Πάφο με αφορμή την επίσκεψή του σε Δημοτικό σχολείο της Λεμεσού 

 

«Έκανα μια απόλυτα νόμιμη συναυλία», δηλώνει ο Σάκης Ρουβάς, σχολιάζοντας το πώς εξελίχθηκε το θέμα της περσινής του συναυλίας στην Πάφο, εκφράζοντας την άποψη πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλά χέρια και θα διαλευκανθεί σύντομα.

Με αφορμή τη σημερινή επίσκεψή του στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας στη Λεμεσό, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς «Συμμετοχή» ο Σάκης Ρουβάς ρωτήθηκε για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη συναυλία του στην Πάφο και την εμπλοκή του δημάρχου Σάββα Βέργα ο οποίος είναι προφυλακισμένος.

«Εγώ με την Κύπρο έχω μεγάλη ιστορία και αγάπης και έζησα κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, οφείλω να παραδεχτώ. Νομίζω ήταν μια δυσάρεστη συγκυρία αυτό που συνέβη», είπε ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ερωτηθείς ποιος του είχε απευθύνει τότε την πρόσκληση για τη συναυλία είπε: «Δεν θέλω να αποφεύγω τις ερωτήσεις, όμως δεν θέλω, από την άλλη, να δώσω διάσταση την οποία δεν πρέπει να δώσω σε αυτό το θέμα».

Όπως όλες οι συναυλίες που κάνω και στην Κύπρο και σε όλη την Ελλάδα, συνέχισε, «έκανα μια ακόμη συναυλία, απόλυτα νόμιμη και όπως πρέπει να είναι όλες οι συναυλίες που κάνω. Έτυχε αυτή η συγκυρία, λυπάμαι γι' αυτό, όμως δεν θέλω να δώσω παραπάνω διάσταση».

Ερωτηθείς εξάλλου για το ποσό της αμοιβής του στη συγκεκριμένη συναυλία, ο Σάκης Ρουβάς υπέδειξε πως «όσο θα μιλάμε γι' αυτό το θέμα θα του δίνουμε και άλλη ενέργεια. Νομίζω ότι είναι σε πάρα πολύ καλά χέρια αυτή τη στιγμή αυτή η υπόθεση. Θα διαλευκανθεί οσονούπω, οπότε τότε μπορούμε άνετα να τα ξαναπούμε».

Κληθείς να σχολιάσει εάν θεωρεί πως κάποιοι τον εκμεταλλεύτηκαν, απάντησε πως «αυτό συμβαίνει πάντα». 

«Ξέρετε, όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια, λέει μια παροιμία σοφή. Νομίζω ότι κάθε δική μου εμπλοκή είναι μια μεγάλη ενέργεια και μια δύναμη, την οποία παίρνω βέβαια δανεική από τον κόσμο», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόσθεσε πως «αυτή η δύναμη λοιπόν ενεργοποιεί πολλά πράγματα. Καλό είναι να ενεργοποιούνται τα πράγματα και να βγαίνουν όλα στο φως, δεν θέλω όμως να δίνουμε τροφή σε πράγματα τα οποία έχουν πάρει μια σειρά και μια πορεία, όπως πρέπει να είναι».

protothema.gr

επιστροφή στην κορυφή