ΡΟΗ 24/7:

Ψωμιάδης: «Το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ενόχλησε και τρόμαξε»

psomiadis sunenteuxh

Αποτίμηση των Ευρωεκλογών του Μαΐου, 6 μήνες μετά την πραγματοποίησή τους κάνει ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

 

Μετά τη συγκέντρωση και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών απ’ όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έξι μήνες μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου προσπαθήσαμε να επιχειρήσουμε μια ψύχραιμη προσέγγιση του εκλογικού αποτελέσματος, στο μέτρο πάντα που μας επέτρεψαν οι αλχημείες που διέσυραν και ευτέλισαν την εκλογική διαδικασία.
Οι μόλις 19 ψήφοι στις χώρες - μέλη της Ε.Ε. από τους Έλληνες ομογενείς και η μόλις μία ψήφος που πήρα στη Γερμανία, συνιστούν -κατά την ταπεινή μου άποψη- τρανό παράδειγμα του μεγάλου μαγειρέματος που έγινε με σκοπό την κονιορτοποίηση της Ένωσης για την Πατρίδα προς όφελος των μεγάλων -λεγόμενων- κομμάτων.
Ακόμη όμως και έτσι, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη δυναμική μας στη βόρεια Ελλάδα. Η συγκέντρωση των αποτελεσμάτων απ’ όλα τα εκλογικά τμήματα απέδειξε ότι συγκέντρωσα το 2,7% της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων, φτάνοντας ένα βήμα από το κατώφλι του 3%. Έδωσα μαζί με τους συνεργάτες μου έναν ωραίο και έντιμο αγώνα κόντρα στην πόλωση, κόντρα στην εσωστρέφεια, κόντρα σε ένα σύστημα που προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί στην εξουσία.
Περίπου 30.000 συμπατριώτες μας, το 50% δηλαδή των ψηφοφόρων της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό με εμπιστεύτηκαν, αναγνωρίζοντας την πολιτική μου πρόταση και την ανάγκη παρουσίας ισχυρών, αδέσμευτων, πατριωτικών φωνών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ο πόλεμος που δέχτηκε το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης και ο απόλυτος αποκλεισμός από τα μεγάλα ΜΜΕ ανέδειξαν την πραγματικότητα, πως το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ενόχλησε και τρόμαξε. Παραμένω σταθερός σε ότι είπα προεκλογικά.
Δικαιώνομαι καθημερινά, βλέποντας σήμερα να μιλούν όλοι για την ανάγκη επανένωσης της κεντροδεξιάς, κάτω όμως από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Εγωισμοί δεν χωρούν πλέον μπροστά στην ανάγκη σωτηρίας της χώρας. Οι πολιτικές ηγεσίες είναι υποχρεωμένες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προτάξουν, έστω και τώρα, το εθνικό συμφέρον. Με μεγαλοστομίες και λαϊκίστικους λεονταρισμούς δεν πάμε πουθενά.
Υπευθυνότητα, σοβαρότητα, καθαρές κουβέντες. Αυτά έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος».

επιστροφή στην κορυφή