ΡΟΗ 24/7:

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού ο Κόρχουτ

ektiei me panionio o korxout 1

Οι «πράσινοι» εξετάζουν τον παίκτη του Άρη

Η παραμονή των Ινσούα και Γιόχανσον βρίσκονται στον «αέρα» για τον Παναθηναϊκό που φέρεται να έχει προσθέσει στη λίστα του τον Κόρχουτ του Άρη.

Οι «πράσινοι» ασφαλώς και θα ήθελαν να διατηρήσουν τους δύο ακραίους μπακ αλλά τα νέα οικονομικά δεδομένα που αναμένεται να φέρει ο κορωνοϊός δεν είναι εφικτό να τους δώσουν συμβόλαια της αρεσκείας τους. Για τον λόγο αυτό στο «τριφύλλι» προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα και ήδη εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τα άκρα της άμυνας. Μία από αυτές, όπως γράφει το Sportime είναι ο Μιχάι Κόρχουτ του Άρη.

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν αλλάξει τα δεδομένα και η παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον μόνο σίγουρη δεν είναι. Πριν σταματήσουν τα πάντα, λόγω της πανδημίας, ο Μαγυάρος αριστερός μπακ προστέθηκε στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού. Ο Κόρχουτ έχει μάθει για το ενδιαφέρον των «πρασίνων», αλλά η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, δεν επέτρεψε να προχωρήσει το φλερτ των δύο πλευρών. Το κασέ του Ούγγρου πάντως, δεν είναι απαγορευτικό για τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο «τριφύλλι».

Πηγή: sdna.gr

επιστροφή στην κορυφή