xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δωρεά υλικών στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου από τη Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)

lefedgnc202

Για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας

Αναλώσιμα ιατρικά υλικά και απολυμαντικά – απορρυπαντικά υλικά στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, πρόσφερε η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) του Νομού.

Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέρας, μέλη της παρέδωσαν γάντια ντριλιού / λατέξ, συμπυκνωμένο χλώριο και ποσότητα οινοπνεύματος.

lefedgnc203

"Η δαπάνη για τα παραπάνω υλικά πραγματοποιήθηκε μερικά από την Λέσχη μας και μερικά από δωρητές, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Η Λέσχη μας θα πραγματοποιεί, καθόλη την διάρκεια της έκτακτης κατάστασης λόγω της πανδημίας, συλλογή αναλωσίμου ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού κλπ για να παραχωρηθεί σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Η λέσχη μας θα σταθεί αρωγός, συμπολεμιστής σε αυτή την δύσκολη στιγμή της πατρίδας μας σε όλους του εμπλεκομένους φορείς και σας ενημερώνουμε ότι είδη έχουμε επικοινωνήσει με τον ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Προσκαλούμε όλους του συμπολίτες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια μας στην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πληροφορίες επικοινωνία κιν.: 6979002694 – 6979002690 Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

lefedgnc201

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2