xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Ντέμπλας: Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ

Kuparissis Ntemplas2

Το μήνυμα του Δημάρχου Σιθωνίας

Στην ιδιαιτερότητα της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς εν μέσω πανδημίας, αναφέρεται ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, τονίζοντας ότι το μήνυμα της ημέρας φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ντέμπλα για την Εργατική Πρωτομαγιά:

"Η φετινή Πρωτομαγιά είναι πρωτόγνωρη για όλους μας, κάτω από συνθήκες αντίξοες και πρωτοφανείς. Οι εργαζόμενοι που κέρδισαν κεκτημένα με θυσίες και αγώνες πολλών ετών, καλούνται και πάλι να θυσιάσουν ένα μέρος των δικαιωμάτων τους στον βωμό της πανδημίας και του κοινού καλού, καθώς εκ των πραγμάτων η πορεία προς την κανονικότητα θα είναι σταδιακή και δυστυχώς με απώλειες.
Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ μέσα στις τελευταίες δεκαετίες, και πρέπει να αποτελεί έμπνευση και κίνητρο για το επόμενο διάστημα, ώστε όλοι να επιστρέψουμε στις ζωές μας, βγαίνοντας νικητές στην υγεία, την κοινωνία, την οικονομία. Στον δρόμο αυτό η Πολιτεία οφείλει να απλώσει ένα δίχτυ ασφάλειας για όλους τους Έλληνες, εργαζόμενους, άνεργους, μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ώστε να μην υπάρξουν αδικίες και η επιστροφή στην καθημερινότητα να γίνει επί ίσοις όροις για όλους".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2