ΡΟΗ 24/7:

Όταν Μάικλ Τζόρνταν απέρριψε πρόταση 100 εκατ. δολαρίων για δίωρη εμφάνιση!

3ce2ee7a57694a938a6a5806b3e17aa3

Eίναι ο Μάικλ Τζόρνταν και κάνει ό,τι του αρέσει!

Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει στον κόσμο του αθλητισμού η σειρά-ντοκιμαντέρ «The Last Dance» που μεταδίδεται από το ESPN στις ΗΠΑ και από το Netflix στον υπόλοιπο κόσμο και στην Ελλάδα, φέρνει στο προσκήνιο καθημερινά ιστορίες από την καριέρα και τη ζωή του κορυφαίου αθλητή που έχει αναδείξει το παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο ατζέντης του Τζόρνταν, Ντέιβιντ Φαλκ, αποκάλυψε μια άγνωστη και συνάμα απίθανη ιστορία, που δείχνει πως ο Air κάθε άλλο παρά ανάγκη έχει τα χρήματα και την προβολή. Ακόμη κι αν οι... αρπαχτές είναι δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο έμπειρος μάνατζερ, το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ο Τζόρνταν ήταν να παραστεί σε μια δίωρη εκδήλωση, παραχωρώντας στο event την εμπορική χρήση του ονόματός του. Κι αυτό αντί 100 εκατ. δολαρίων. Κι όμως ο Τζόρνταν αρνήθηκε.

«Ο Θεός να τον ευλογεί. Είναι τόσο επιτυχημένος, που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην κάνει αυτά που δεν του αρέσουν. Πραγματικά τον θαυμάζω, είναι τρομερά επιλεκτικός με αυτά που θέλει να ασχολείται» δήλωσε ο Φολκ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης και πρόσθεσε: «Πριν από τρία χρόνια του έδωσα ένα deal για 100 εκατ. δολάρια. Το μόνο που έπρεπε να κάνει, πέρα από το να δώσει το όνομά του στο event, ήταν μια επίσκεψη σε αυτή την εκδήλωση για δύο ώρες. Το απέρριψε! Μια άλλη φορά, προσπέρασε 7 εκατ. δολάρια που του πρότειναν για ένα μονοήμερο τουρνουά γκολφ στην Ασία».

Μάλιστα, ο Φολκ εξήγησε ότι κι ο ίδιος ουδέποτε ασχολήθηκε με τέτοιου είδους deals (επισκέψεις και παρουσίες του Τζόρνταν σε διάφορα events) καθώς προτιμούσε κλείνει πολυετείς συμφωνίες με εταιρείες-κολοσσούς, όπως συνέβη με τη Nike, τα McDonald's, την Coca-Cola και την Gatorade. Σημειωτέον ότι σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του MJ ξεπερνά τα 2,1 δισ. δολάρια.

Πηγή:ethnos.gr

επιστροφή στην κορυφή