xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Διανομή προϊόντων σε οικονομικά ασθενείς πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη μέσω ΤΕΒΑ

teva sakoules

Στις 13 Μαΐου

Διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς Άπορους που υλοποιείται σε σύμπραξη με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αριστοτέλη την Τετάρτη 13 Μαΐου στο κτήριο του ΙΚΑ Αρναίας και την Πέμπτη 14 Μαΐου στο κτήριο του Περιφερειακού ιατρείου Ιερισσού. Στους δικαιούχους θα αποσταλεί και ενημερωτικό sms.
Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει είδη καθαριότητας, όπως απορρυπαντικό πατώματος, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, σαμπουάν και οδοντόκρεμα, ενώ σε ορισμένους δικαιούχους θα διανεμηθούν και τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Στις αρχές Ιουνίου θα γίνει, στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, η διανομή νωπού κρέατος, τυριών και φρούτων.
Τέλος, με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αριστοτέλη για την διανομή των τροφίμων για το μήνα Μάιο, η οποία θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του πρέπει να έχει εξουσιοδότηση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2